Πολιτική Απορρήτου

2017-03-11 23:02

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενότητα 1 – Πως χρησιμοποιούνται τα στοιχεία σας;

Κατά την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής δεν καταχωρείτε κανένα ευαίσθητο ή μη προσωπικό στοιχείο σας στη βάση δεδομένων μας. Η μόνη καταχώρηση είναι ένας μοναδικός κωδικός ανά χρήστη ώστε να σας ενημερώνουμε για νέες εκδόσεις της εφαρμογής και της ταυτοποίησης της άδειας χρήσης σας.

Ενότητα 2 – Συναίνεση;

Πώς δίδεται τη συγκατάθεσή μου;

Αν ρωτήσουμε για τις προσωπικές σας πληροφορίες για έναν δευτερεύων λόγο, όπως το μάρκετινγκ, είτε θα σας ρωτήσουμε ευθέως για ρητή συγκατάθεσή σας, ή να σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.

Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;

Εάν μετά το επιλέξετε, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για να επικοινωνούμε μαζί σας, για τη συνέχιση της συλλογής, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών σας, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο bakioan2016@gmail.com.

Ενότητα 3 – Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.

Ενότητα 4 – Διακομιστής

Η εφαρμογές μας φιλοξενούνται από την από το Play Store της Google.
Τα δεδομένα που λαμβάνετε είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων της google. Τα δεδομένα που λαμβάνετε είναι σε έναν ασφαλή διακομιστή πίσω από ένα τείχος προστασίας με σύνδεση SSL.

Ενότητα 5 – Υπηρεσίες Τρίτων

Ορισμένοι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες μηχανών αναζήτησης, πύλες πληρωμής και άλλοι επεξεργαστές πληρωμής, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου σε σχέση με τις πληροφορίες που απαιτούνται από τις πληροφορίες σας για την καλύτερη εμπειρία σας κατά την επίσκεψη της εφαρμογής μας και για τις συναλλαγές που σχετίζονται με την πληρωμή σας.
Για αυτούς τους παροχείς, σας συνιστούμε να διαβάζετε τις πολιτικές απορρήτου τους, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά σας στοιχεία, θα χρησιμοποιούνται από τους παρόχους αυτούς. (Play Store, Firebase)

Σύνδεσμοι:

Στις εφαρμογές μας δεν υπάρχουν σύνδεσμοι που μπορούν να σας οδηγήσουν εκτός των εφαρμογών μας .

Ενότητα 6 – Ασφάλεια

Για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, παίρνουμε λογικές προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές για να βεβαιωθούμε πως δεν θα χαθούν, καταχραστούν, αποκαλυφθούν, αλλοιωθούν ή καταστραφούν ανάρμοστα.

Ενότητα 7 – Υπηρεσίες

Εδώ είναι μια λίστα των υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε.

Firebase Analytics:

Υπηρεσία στατιστικής ανάλυσης επισκεπτών.

Ενότητα 8 – Διαφήμιση

Οι εφαρμογές μας δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις.

Ενότητα 9 – Ηλικία Συναίνεσης

Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 13 ετών.

Ενότητα 10 – Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή, έτσι παρακαλούμε να διαβάζετε συχνά. Αλλαγές και διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτή την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και κάτω από ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, χρησιμοποιούμε ή/και κοινοποιούμε.
Αν η εταιρεία μας αποκτηθεί ή συγχωνευθεί με άλλη εταιρεία, οι πληροφορίες σας μπορεί να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προωθούν τα προϊόντα μας.

Ερωτήσεις και πληροφορίες επικοινωνίας

Αν θα θέλατε να: έχετε πρόσβαση, διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για σας, να δηλώσετε ένα παράπονο, ή εάν απλώς θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο bakioan2016@gmail.com.