FAQ-Συνήθεις Ερωτήσεις

03. Τι γίνεται αν κάποια στιγμή η εφαρμογή του ισοκράτη (πράγμα απίθανο) αρχίσει να δυσλειτουργεί;

Πολύ απλά σας παρέχουμε πλήρη τεχνική κάλυψη μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Εντελώς δωρεάν. Δεν σας παρέχουμε φυσικά τεχνική κάλυψη, αν το πρόβλημα οφείλεται σε δυσλειτουργία της ίδιας της συσκευής. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κατάστημα από το οποίο αγοράσατε την συσκευή σας.

03. What happens if at some point the application of Isocrates (which is unlikely) started to malfunction?

Quite simply, we provide full technical support to solve the problem. Absolutely free. We do not provide technical support of course, if the problem is due to a malfunction of the device itself. You should contact the store where you purchased your device.

04. Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η συσκευή στην οποία θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό του ισοκράτη;

Το λογισμικό του ισοκράτη εγκαθίσταται σε οποιαδήποτε συσκευή (κινητό τηλέφωνο, ή tablet, ανεξαρτήτως μεγέθους), αρκεί να έχει λειτουργικό σύστημα android 2.1 και πάνω. Επίσης να έχει οθόνη πλήρους αφής, touch screen. Συσκευές που διαθέτουν τέτοιο λειτουργικό είναι οι: SAMSUNG, SONY ERICSSON, LG, HTC, HUAWEI, κ.τ.λ., με προτεινόμενο (εάν δεν έχει ήδη κάποιος συσκευή με τις παραπάνω προδιαγραφές), το αξιόπιστο και οικονομικό SAMSUNG GALAXY 550 (115 ευρώ).   ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

01. Όχι συσκευές ALCATEL (τουλάχιστον το ALCATEL ONE TOUCH 908  - δεν μεταφέρει ήχο σε οποιοδήποτε αυτοενισχυόμενο ηχείο),

02. Όχι συσκευές με android : 4.0.3 (προβληματική αναπαραγωγή player).

03. Επίσης όχι συσκευές NOKIA,  BLACK BERRY, ή συσκευές με WINDOWS PHONE (έχουν λειτουργικά: sympian,  black berry, windows phone, αντιστοίχως και δεν μας κάνουν).

05. Πως ξεκινάμε να χρησιμοποιούμε τον ισοκράτη μας;

Απλά πατάμε πάνω στο εικονίδιο του ισοκράτη (εικόνα της Παναγίας), μπαίνουμε κατευθείαν στο πάνελ των 9 φωνών – πλακιδίων και είμαστε έτοιμοι για χρήση.

06. Τι συνδεσιμότητα έχει η συσκευή ως προς την αναπαραγωγή ήχου;

Η συσκευή συνδέεται με οποιοδήποτε ηχείο αυτοενισχυόμενο, επαναφορτιζόμενο, ασύρματο, καθώς και με οποιαδήποτε μικροφωνική, κονσόλα, ενισχυτή, STUDIO.

07. Πως ανεβάζουμε ή κατεβάζουμε την τονικότητα στην βάση στην οποία επιθυμούμε να ψάλλουμε, έως πόσο και ανά πόσο;

Πολύ απλά πατώντας το πλακίδιο με το + ανεβάζουμε την βάση, ενώ πατώντας το πλακίδιο με το - την κατεβάζουμε. Υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουμε 3 φωνές πάνω από το φυσικό τόνο. Επίσης να κατέβουμε 3 φωνές κάτω από το φυσικό τόνο, καλύπτοντας έτσι κάθε μας επιλογή τονικότητας. Όλα τα παραπάνω, ανά μισή ή ανά μία φωνή.

08. Πως αυξομειώνουμε την ένταση του ισοκρατήματος κατά την διάρκεια του μέλους;

Κάτω από τα πλακίδια των 9 φωνών υπάρχει η μπάρα αυξομείωσης της έντασης. Σύροντας το κουμπί προς τα αριστερά η ένταση χαμηλώνει, ενώ προς τα δεξιά την αυξάνουμε.

09. Πως προσαρμόζουμε - τοποθετούμε την συσκευή μας πάνω στο ψαλτήρι;

    Αγοράζουμε αυτοκόλλητη ταινία χριτς - χρατς (αρσενικό – θηλυκό). Κόβουμε με ψαλίδι δύο μικρά κομματάκια της ίδιας υφής (ας πούμε θηλυκά), και τα επικολλάμε σε κάποια επιφάνεια του ψαλτηριού που μας βολεύει, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στον χειρισμό της συσκευής. Κόβουμε άλλα δύο μικρά κομμάτια της ίδιας υφής (ας πούμε αρσενικά), και τα επικολλούμε στο πίσω μέρος στην θήκη σιλικόνης που ταιριάζει ακριβώς στην συσκευή μας, ή κατευθείαν στο πίσω μέρος της ίδιας της συσκευής. Το μόνο που απομένει στην συνέχεια, είναι να επικολλήσουμε τα αρσενικά χριτςχρατς της συσκευής, στα θηλυκά χριτς - χρατς του αναλογίου. Την ίδια μέθοδο, μπορούμε να την εφαρμόσουμε άνετα και στις δυο πλευρές του αναλογίου. Εννοείται πως έχουμε  κολλήσει και στις δύο επιφάνειες του αναλογίου, δύο μικρά κομματάκια  χριτς - χρατς της ίδιας υφής (ας πούμε θηλυκά). Όποτε θέλουμε λοιπόν, να αλλάξουμε πλευρά στο αναλόγιο, κάνουμε τα εξής: Ξεκολλάμε πολύ απλά και εύκολα, την συσκευή μας από την μια πλευρά του αναλογίου, στην συνέχεια γυρίζουμε το αναλόγιο στην άλλη πλευρά, και κολλάμε ακολούθως την συσκευή μας, πάνω στα άλλα χριτς – χρατς, που έχουμε ήδη επικολλήσει. Επίσης μπορούμε να προσαρμόσουμε στο αναλόγιό μας και μια βάση στήρηξης (σαν αυτές που τοποθετούμε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου), κατά προτίμηση με μεγάλο σπιράλ.  Μπορείτε να δείτε και τις βοηθητικές φωτογραφίες που βρίσκονται στην αρχική σελίδα: photo gallery δεξιά.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                        

Εάν θελήσω κάποια στιγμή να αλλάξω κινητό τι γίνεται; Μου ξαναστέλνετε το λογισμικό και το τοποθετώ στην νέα συσκευή;

 

Για να ισχύσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πολύ απλά την πρώτη σας συσκευή να την αποστείλετε εδώ σε μας, να την φορτώσουμε εμείς, ώστε να γνωρίζουμε εμείς μόνο τον κωδικό ξεκλειδώματος. Όταν λοιπόν θα θελήσετε κάποια στιγμή να αλλάξετε την πρώτη αυτή συσκευή σας με μια καινούρια, θα πρέπει να μας ξαναστείλετε πίσω την παλιά για να  αφαιρέσουμε τον ισοκράτη και ακολούθως να σας στείλουμε το λογισμικό με e-mail για να το εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε νέα συσκευή θέλετε εσείς.